Trött dag

Men jag får skylla mig själv eftersom jag låg i min sköna säng och photoshopade bilder och blev helt förvånad när jag såg att klockan stod på 03.11. Och då är jag ju knäpp som får panik och tänker att "nu måste jag ju sova, annars kommer jag vara jättetrött imorgon! :O" Men då blir jag bara stressad och så skiter sig allting iaf haha :)

Fick iaf några timmars sömn innan jag vaknade med väldans lågt blodsocker (som vanligt.. ><). Fattar inte varför min diabetes är så dum nu för tiden, inget jag gör funkar och antingen går jag runt med så lågt blodsocker så jag inte kan ta hand om mig själv eller så har jag på tok för högt blodsocker och är förbannad hela tiden istället. Skönt med ett sjukhusbesök snart iaf så jag kanske får någon ordning på mina värden. Men jag vägrar ha insulinpump igen! Vill inte vill inte vill inte! Hm.. Förhoppningsvis blir det bra eller iaf bättre snart.

Är lite bekymrad över min häst som lyckats få av sig en sko och som jag nu inte kan rida ordenligt förräns hovslagare kommer på måndag.. Så han har inte gått riktigt sen i tisdags och kommer antagligen vara galet pigg och glad på måndag! Blir nog en tur på banvallen och runt samuelsdal om vädret tillåter så han får springa av sig all överskottsenergi som han nu går och samlar på sig haha.


Vad händer idag då?
Just nu sitter jag hemma hos mamma, själv med vovven och har precis tagit en väldigt skön promenad!
Ska väl göra lite mat senare och sen kanske Klara kommer förbi för att titta på film och äta godis eller vad vi nu hittar på :)



På måndag kommer Johannahoe till skolan också. Varit i Grekland en vecka bara sådär liksom! Inte förlåtit henne riktigt än haha! ;D

Jag har haft sommarlov

Så har därför inte skrivit något. Varit lat.

Sammanfattning av sommaren:
Rockstad Falun: Grymt kul, lite förvirrat men roligt!
P&L: Helt underbart! Bästa band, bästa människor, bästa allting tror jag!
Inget jobb: Ganska långtråkigt vissa dagar, men har istället ägnat mig åt häst och körkortsplugg osv
Varit kär: Usch.. Verkligen.. Det är fan mer krävande än man tror haha!
Vänner: Dom bästa i världen. Tycker om er! Synd att allt krockat så har inte umgåtts så mycket med några så mycket som jag hade velat..


Kommer faktiskt inte på så mycket mer som hänt, varit en lat sommar!
Nu är iaf skolan igång igen och det känns helt okej.
Tänker göra det här till ett bra år.
Både i och utanför skolan så jag kan ta studenten och känna mig nöjd med mig själv!



Nu är jag hungrig och tänker hitta mat!
Skriver kanske lite senare ikväll igen.
Annars blir det nog imorgon, tror jag.



Puss :*

RSS 2.0