080930, 21.51

Jag är trött. Jag blir så himla trött. Jag är ledsen. Jag tänker inte längre tåla allt skrik, alla bråk, allt som är fruktansvärt stressande och panikframkallade, dvs, typ allt här.  
Vet inte hur jag ska göra än. Kommer nog på nåt. Jag är ju så uppfinningsrik hehehehehehe.

Ah just ja, en bra sak idag. Eller den är nog lite dålig också. Men det tänker jag inte tänka på nu!
Jag tröstshoppade. Inte så mycket, men så pass mycket att jag iaf kände mig gladare :)

1. Ett chockrosa linne, haha!
2. En svart klänning, den var lite för lång men det ska jag fixa!
3. Ett par leggings, very nice. Me like<3
4. En mascara. Jag blir arg och besviken om den inte är vad den lovar!


På fredag är det Rocks på Olearys som gäller.
Tydligen nåt metallicaspecial.
Jag som inte ens gillar metallica, jag hatar dom.
Varför ska jag dit? Hm..
Äh, blir lite party hos ida först sen får jag väl se det som en härlig fylla (förhoppningsvis) med bra människor (förhoppningsvis) och ett jävligt bra och behövligt slut på natten (förhoppningsvis!!!)

See ya! / L

13.57

Jag och Sanna har apu nu. Jag tänker inte skriva vart för det vore elakt. Men vi trivs inte så himla bra nu faktiskt. FYFAN!

Är helt slut i huvudet och vill bara ha körkort. Körlektion idag!

Orkar inte tänka. HEJDÅ!

Sanna och jag! I full (bokstavligen...;) fart våran regniga partylördag haha!
Tänk när vi var såhär pepp! Känns längesen nu.... BLÄH!

21.45

Min diabetes kommer nog bli min död. På riktigt! Mår riktigt dålig. Fryser, har ont i precis hela kroppen och är helt öm. Det känns som om min kropp är på väg att gå i bitar och det liksom hugger överallt. Ibland så illa så jag blir riktigt rädd! Vad ska jag göra med mig själv? Jag vill bara må bra, med mig själv och med andra. Och jag vill inte vara arg och lättretlig så jag gör och säger saker som jag sedan ångrar. Men jag kan inte tänka klart och fokusera när jag mår såhär! Det är jätteläskigt!

Sen så trodde jag verkligen att Du började försvinna, att det började kännas som vanligt att umgås med dig. Och jag är verkligen jätteglad med dig, känner mig tryggare och lugnare än med de flesta andra. Men ikväll har det varit jobbigt. Det börjar bli så himla mörkt och kallt ute nu så jag blir helt panikslagen. Jag saknar dig!, jag har inte kommit över dig!, jag är för fan kär i dig! Åh.. Fan.. Jävla höst! Jävla känslor! Jag vill till stallet. Någon som vill köra mig dit nu? Åh.. Min älskade ponnyhäst, vad skulle jag göra utan dig? <3

Imorgon har jag körlektion. Klockan 9. Lite sovmorgon. Bra. Den här natten kommer bli jobbig. Och lång. Godnatt.

When your day is long and the night The night is yours alone When you're sure you've had enough of this life Well hang on Don't let yourself go, 'cause everybody cries and everybody hurts, sometimes ...

22.44

Nu är jag sådär hemskt trött och less på det mesta. Vill bara sova och drömma fina saker men är alltför stressad och har för mycket i huvudet att grubbla över så att somna nu känns näst intill omöjligt. Såvida ingen skulle ha lust att slå mig hårt i huvudet..?
Dagen innehöll till en början en ganska seg och slapp morgon, drog mig mot skolan runt halv 10. Hittade på en johanna i en soffa utanför apoteket och slog mig ner där i väntan p ådom andra två segkakorna. Vi var ett hemskt segt lag imorse.. >< sen dök iaf både ida och sanna upp och vi började väl traska uppför trapporna för att lämna väskor i skåpen och sen traskade vi vidare uppför trapporna högst upp i skolan och då skulle klasskortet tas! Till en början verkade allt kanonbra, johanna och sanna skulle få sitta som dom ville och jag och ida skulle få stå som vi ville. Men hur blev det sen då..? JO! Johanna fick stå längst bak, ida, jag och sanna fick SITTA PÅ GOLVET!!! Men tack så jävla mycket liksom, var ju fruktansvärt lätt och praktiskt med kort kjol! ><
Resten av skoldagen var mest ganska mysig och flummig och sen gick johanna, ida, jag, sanna, rasmus, ch och totte hem till erik. Där åkte de flesta datorer fram igen (såklart! ><), vi åt mackor, bläddrade i massa roliga tidningar hade det rätt nice. 
Sen på hemvägen cyklade jag förbi CaféVi3 för att höra om man kunde få ha apu där, men icke sa nicke. De hade fullt hela terminen! FAIL! Så, har ni några vettiga idéer på apuplats åt mig i 4 veckor eller så så godtas dom alla!
Jag var faktiskt riktigt duktig och pluggade lite tråkhistoria och segsvenska när jag kom hem innan jag och mamma åkte till stallet där allt var lika skönt, lugnt, tryggt, mysigt, you name it, som vanligt!<3
Jag börjar bli en riktigt grym bilförare så nu står det nog inte på förräns jag slänger av dom gräsligt fula skyltarna från mammas och pappas bilar och kan ge mig ut på egen hand! JAG ÄR SÅ PEPP OCH KAN KNAPPT TÄNKA PÅ ANNAT!!!

Nu börjar jag iaf bli riktigt sömnig (mammas nyinköpta kvällste kanske gjorde susen ändå..) och känner för att kolla på något avsnitt av greveholm innan jag släcker och sover!

PS. Bilder från dagen finns såklart på min bdb, DIGAHOLE. Dom är iofs rätt suddiga dom flesta men vafan, jag tycker min mobil är helt okej ändå haha. DS.

21.32

Jag har varit sjuk sen i tisdags. Dåligt dåligt. Hemskt dåligt gjort av mig! Men what to do liksom, det är höst. En rejäl förkylning hör till!

Har iaf tittat på massa filmer. Snackat en massa med massa olika människor på msn och snorat en hel del på det. Fedt skön vecka (bortsett från själva förkylningen då förstås...)! 

På onsdag är dagen då mitt boendesätt avgörs. Och herregud vad jag hoppas! Åhåhåh. Vill verkligen det här! Kommer bli så besviken och antagligen ganska uppgiven om det här nu inte går vägen,

Har kommit på en till sak! Eller haft det i tankarna ett tag nu men bara stött bort det för att det inte är värt det. Men. Jag vill ha rött hår igen. Saknar det så himla mycket. Fast måste klippa av det tunna hår jag har kvar först och låta det växa sig starkt och tjockt igen innan jag utsätter det för rött igen haha. All blekning och hårplattning som krävs för att hålla det röda håret snyggt gör att man tappar SJUKT mycket hår och då känns det inte värt. Det som är skönt med att vara naturligt brunett är jag jag faktiskt inte måste platta håret för att se vettigt. Det gör ingenting att det är lockigt och jättestort! Jag gillar det så när håret är brunt. Men har jag så när det är rött ser jag mest ut som.. en clown! VIlket inte är så snaiz haha. Så det röda får vänta ett bra tag till! Ska nog köpa någon superbra inpackning igen. Kan verkligen behövas! Sanna har iaf sagt att hon ska klippa mig någon dag och sen är det väl bara att börja på allvar att behandla mitt hår så bra som möjligt. Wiie!

Imorgon ska jag iaf till skolan! Kommer lagomt tills vi ska ta klasskort. Det MÅSTE verkligen bli bra, med tanke på att jag avbokat en körlektion bara för det haha!

Nej, nu ska jag borsta tänderna, sätta igång en film och sedan sova :)

Puss och godnatt!

22.59

Alltför ofta händer saker som verkligen inte får hända! Som är emot universums regler! Det måste de vara, för det finns ingen mening. Annat än att göra illa. Jag har en del människor runt mig som jag älskar så högt att jag blir nästan rädd för mig själv vid tanken på vad jag skulle kunna göra om någon av dom blir illa behandlade på något sätt! 

Jag älskar er, <3!

08.28

Den här dagen suger redan. Sitter hemma och är tröttare än nånsin och skulle verkligen ha behövt sova hela dagen känner jag! Men nu vågar jag inte gå och lägga mig igen för då kommer jag aldrig orka upp. Jag har högt blodsocker utan anledning och min mage gör ont och är helt uppsvälld. Jag hatar den här dagen! Inte ens en sån liten sak som ett helt okej hår fick jag idag. Okej, nu är jag kanske töntig men idag bryr jag mig inte. För idag är det på riktigt en dålig dag och jag tänker inte tänka så mycket alls. Jag vill till stallet. Favvenfavven, bästishäst!<3

Undrar vad som händer ikväll då?
Kanske ska hänga men Klara och co om jag orkar. Eller bara sova. 
Fan.. Dålig dag dålig dag..

Jag saknar inte ens dig idag. vill bara vara själv. 

HA EN BRA JÄVLA DAG, HEJDÅ!

16.10

Nu har jag precis packat min lilla resväska och ska snart bege mig till pappa. Det är evigt packande och åkande när man är ett skillsmässobarn kan jag lova! Fast det kan måånga andra också skriva under på, det vet jag. Det är lite sjukt.. Numera blir jag nästan lite förvånad när jag pratar med någon vars föräldrar fortfarande bor ihop. Jag vet att det är hemskt att tänka så, men jag är så van vid att alla föräldrar skiljer sig så när jag hör att någons fortfarande bor ihop brukar tanken komma upp "Jaha, och undrar hur länge till det varar då.."  Men egentligen är det ju helt rätt att folk skiljer sig när de inte är kära i varann längre än att de ska fortsätta i förhållandet och bara liksom smyga runt varann för att inte skapa bråk. Och när jag hör folk säga "Vi håller ihop för barnens skull!" då blir jag arg! Barn ser, barn hör, barn känner och barn tänker! Okej att när man är precis uppe i skilsmässan är det skitdrygt för alla. Men förhoppningsvis och i de flesta fall, skulle jag tro, blir det ändå bättre efteråt!

Anyway, skolan var soft idag. Två lektioner och kunde gå från skolan strax efter 11, och då hade jag och mina fruktansvärda bakfulla kakor ätit lunch också. Som för ovanlighetens skull var riktigt god.
Sen kom jag hem och satte mig och kollade på Sunes sommar men innan det gjorde jag ordning en smoothie bestående av vaniljglass, mjölk och två päron. Efter det tog jag och vovven en skön promenad runt Kålgårn och nu sitter jag alltså här och ska äta om en liten stund och sen susa iväg till stallet för kvällens hopplektion för Maria och sen hem till pappa och bo där en vecka. Så om dagen fortsätter lika bra som den hittills gjort kommer jag nog kunna sova gott inatt. Skulle verkligen behövas!

19.30

Idag var det en sån där riktigt ovärd dag egentligen, men alla bara gör massa korkade saker liksom för att ändå hålla stämningen uppe:

- Jag och sanna välte i korridoren
- Alla satt och väntade på att vi skulle dö pga den återskapade Big Bang
- Sanna satte sig i alldeles nytt fågelbajs som va gulgrönt och kletigt och ingen märker det förräns vi traskar runt inne på hm och johanna berättar det.

Sen har jag varit helskum också:

- Jag cyklade hem utan att jag märkte det, liksom vaknade till på gården och funderade på om jag verkligen cyklat dit
- Jag började prata och ropa på casper (hunden) innan jag kom på att kjell hade faktiskt gått ut med honom för en timme sen


Så vi får se hur den här dagen slutar.

Ska iaf fortsätta lyssna på myselvis och antagligen försöka äta något..



Why can't you see
What you're doing to me
When you don't believe a word I say?

We can't go on together
With suspicious minds (suspicious minds)
And we can't build our dreams
On suspicious minds

21.43

Halkbanedag.
Roligt roligt roligt! :D
Fast helt plötsligt insåg jag att det här med bilkörning verkligen inte är någon lek. Inte om man inte vet vad det är man ger sig in på iallafall! Fick prova på hur det är att krocka i 7km/h, och jag kan säga att trots att det går så sakta så känns det i kroppen, så jag skulle då inte vilja krocka varken i den farten eller högre! Och jag har provat på hur det känns att volta med en bil och att ta sig ur en bil som voltat så den står upp och ner, jag förstår verkligen inte hur man ska (om man hamnar i den situationen) ta sig ur bilen när man är chockad och kanske fysiskt skadad! Det är bara att hoppas på att man aldrig ska behöva hamna i någon av situationerna.
Men nu til ldet verkligt roliga, själva halkbanan! Jag satt nog mest och log alla varven :) Men återigen, skulle inte vilja hamna i någon av de situationerna som vi fick testa i verkliga trafiken!  Det var iallafall hemskt roligt och lärorikt och nu efteråt, fast jag tänkte att jag nog inte skulle ta körkort när vi satt där i den upp och ner vända bilen, känner jag mig ganska trygg över att ha fått prova på det och ser bara fram emot att få ge mig ut i trafiken på egen hand! Inte långt kvar nu :)

Efter att vi kommit tillbaka in till stan traskade jag upp till skolan där jag hittade Erik, Rasmus och Adam. Eftermiddagen ägnade vi i klassen åt att diskutera en massa som hör datorn till, bla Internetanvändning och spelberoende. Inte så nödvändigt, inte så roligt. Men men, fick en eftermiddag off från vanliga skolarbetet och vi slutade betydlig tidigare än vad som stod på schemat var rätt nöjd ändå när jag kom tillbaka till körskolan för att plugga lite mer teori, och nu har jag kommit ännu längre även med det :D När jag tröttnat på pluggandet cyklade jag hem till Johanna och åt mackor och datornördade kanske lite väl mycket.. Sen kom även ida dit vilket gjorde det hela ännu mysigare :) 

Nu är jag hemma, sitter under ett varmt täcke, lyssnar på braig musik och känner mig väldigt trött.
Inte tänkt på dig på hela dagen men nu är du tillbaka i mitt huvud, fast du inte får!
Jag känner mig glad och förvirrad, vilket ioförsig är ganska bra eftersom jag annars bara känner mig ledsen och förvirrad när du är i mitt huvud. Men ändå, skulle vilja ersätta förvirringen med en trygg, säker och lugn känslan istället. Men för tillfället tänker jag faktiskt nöja mig med att känna mig glad och förvirrad och inte röra upp någonting och börja spekulera i onödaneftersom jag vet att det bara kommer göra mig ledsen och ännu mer förvirrad. Det är bara det att jag skulle bli så löjligt glad av ett sms eller samtal från dig liksom på tal om ingenting..

You hurting me, but you don't know.
I know that my dream will not come alive
Wherever I see, there's you
I know that my dream will not come alive
I miss you so much, and I just can't take it! *

Nej, nu ska jag sluta! På en gång! Sova ska jag göra, kanske dricka lite te innan bara.. Det blir bra!


Måndag i skolan

Vädret är piss. Maten var piss. Jag har inget att göra på lektionen och ska ändå sitta kvar här till halv 2. Men det är nog rätt bra ändå. Snart ska vi nog iallafall gå igenom artikelanalyserna. Första inlämningen för iår. Hm.. Jaja, få se hur den blev. 

Helgen var mys. Jättebra! :)
Fredag: Mådde lite halvdåligt, så fast jag hadeplaner på olearys med massa mysigt folk blev det ändå en hemmakväll i filmsoffan med mamma, syster, hund och godis. Det var nice!

Lördag: Gick upp klockan 7 för att cykla iväg till stallet. Fyfan va kallt det var!! Sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte hem och jag fixade mig lite osv. Sen ner på stan och träffade sanna. Efter det gick vi till arenan för att få reda på att vi missat HELA mora träsk. Fail! :( Sen hittade vi på jon m.fl. och vi traskade runt på stan en sväng innan vi drog hem till emmelie för att fixa oss lite mer haha! Sen började party! Klockan var väl runt 14.00 (Y) Hela eftermiddagen, kvällen och natten är bara som en enda glad dimma! Ja, det är nog bästa förklaringen :D Så det var min braiga (REGNIGA!) lördag!

Söndag: Trött som aldrig förr och seg i hela kroppen. Men inte bakis vilket kändes som ett stort +! :)

Så, det var min helg. Och nu sitter jag alltså i skolan och har en hel vecka framför mig igen. Vart tar tiden vägen? Jag fattar inte.. Imorgon ska jag köra halkbana! Wöh :D kommer bli kul, hoppas jag haha!

Nej. Nu ska jag göra lite nytta här på texten.

Puss :*

Lååååång dag

Nu har vi hål. Till kvart över 3. Värt. NEJ! Men jag har körlektion kvart i 2 iaf. Det blir bra. Då går tiden lite fortare.
Igår körde jag också, manöverbana! Askul. Jag var duktig haha ^^ Det tyckte magnus också faktiskt :D

Hoppas det inte regnar på lördag.. Då blir jag arg! För då är det Granny Goes Street! :) http://www.grannygoesstreet.se/ny/ be there! :D 

Ah just ja. Måste kolla upp mina kurser och studieplan. Som vanligt är min skola lite snurrig såhär i början. Jag och några till ska tydligen läsa mediekommunikation c, en kurs som ingen av oss valt och som dessutom inte finns på min skola! Haha, vad hände? Jaja, får kolla upp det :)


Nej nu har jag vekrligen inget mer att skriva.. Det har jag nästan aldrig. Haha kul liv, :D Men alltså inget viktigt. och jag skulle fan aldrig sitta och läsa det här om någon annan skrev det :D Shit, jag gör dålig reklam för mig själv... Dåligt.. Kanske.. Jaja, anyway.. 

ÖVER OCH UT!

Måndag

Sitter i skolan och väntar på att maten ska öppna. Sanna och Ida är här, och Johanna kommer snart! :D <3 Ramus lyssnar på dålig musik som man blir dum i huvudet av.. :( Inte bra!
Sanna klagar på att hon är uttråkad och Ida vill ha vatten. Haha det här är min skola som fan!

Vet inte vad jag ska skriva.. Hade inget speciellt att skriva berätta om men Sanna klagar på mig och säger att jag måste uppdatera min blogg oftare så, HÄR HAR DU!!!! ;D

Idag slutar jag halv 5.. Känns bra NAT! Och imorgon blir det en körlektion och ett sjukhusbesök, och jag hoppas verkligen att jag får ordning på mina värden nu för fan va dåligt jag mår av det här!



Nej, nu orkar jag faktiskt inte skriva om en massa onödigt som ändå inte har någon betydelse så, skriver väl imorgon eller senare idag om jag behöver haha



Ah just ja, grattis Emmelie som fyller 19 idag och grattis Gurra som fyllde 26 i lördags :*

RSS 2.0