081207, 13.24

Den årliga julångesten är på ingång med stora kliv. Fan. Okej att det är lite mysigt när alla träffas och är snälla mot varann och allt det. Men varför ska allt var så uppblåst!? Räcker det inte bara med att man träffas och dricker lite glögg och äter pepparkakor, ser på kalle, snackar skit och sen är det slut? Sedan ska jag inte säga att jag inte tycker det är typ roligast i världen med att få julklappar och att ge bort saker till dom jag tycker om heller. Det är bara det jag tycker inte att det behövs så mycket. Dra ner på kraven liksom! Och det är klart att man vill att ens hem ska var fint och städat när man tar hem folk, men för den sakens skull är det bara fel att man en vecka i förväg ska stressa ihjäl sig för att man ska få bort varenda litet dammkorn. Det är aldrig så rent annars och alla vet om det, så what's the point!? Åh. Jag blir trött.

Min förkylning har blivit riktigt dålig igen. Nu har jag dessutom hemskt ont i halsen också. Dö.

Den här dagen är dålig. Jag vill bara vara själv. Vill inte ens ut till stallet, trots att jag inte varit där på två dagar nu. Dö.

081203, 09.27

Jag är helt galet förkyld! Men känner mig lite piggare än jag gjort på några dagar nu, så det är bra! Fast min kropp är nog 80-90% slem och snor, dock :)

Sitter i skolan. Har religion. Peter är bra, honom tycker vi om. Gjorde klart mitt arbete om Guds Barn (läskiga typer, i'm telling ya!) för några dagar sen. Det blev något som skulle kunna liknas med ett reportage. Och så egna åsikter och massa sånt, så totalt blev det 4 sidor. Duktig tjej, faktiskt! Får nog tillbaka det idag..


Igår var jag hos johanna. Vi åkte bil, köpte hårfärg, letade mobil åt johanna (som vi sen fick reda på var slut, så det blev ingen mobil och johanna blev arg..), färgade mitt hår, drack konstig äppelglögg som vi sen slängde bort, sydde in kläder osv osv. Myspysigt då!

När jag kom hem kollade jag på Fröken Sverige. Hade inte sett den sen den gick på bion, loong time ago. Den är så söt haha! Korkade människor det finns :)


Kom precis på att jag glömde öppna chokladkalendern idag, FAIL. Nu kommer jag tänka på det hela dagen, gå och fundera på vad det är för motiv idag och vara så jävla chokladsugen så jag inte kan koncentrera mig på något. Suck..


Nu ska jag fortsätta med mitt tonyreportage så det blir klart någon gång också!

081201, 16.09

Nytt hår. Ny månad. Ny förkylning.

Idag får man öppna sin chokladkalender, mums<3



Imorgon ska jag och Johanna ha systuga. Hihi. Blir bra. Hoppas jag!

Min näsa är ett mysterium, det kommer hur mycket snor som helst ur den (som johanna gärna lyssnade om idag hah!), samtidigt som det är helt igentäppt och jag känner knappt några lukter alls. Förutom bajslukten som var i skolan idag. Ew. För att göra det härliga ännu härligare kliar den som fan, och hur mysigt är det liksom?! Inte alls faktiskt. Näsklideluxe08, wowowo.



SKJUT JULEN, ÖVER OCH UT! / L.

RSS 2.0